Idag är det  dags  för  hockey hemma mot Leksand, samtidigt  spelar Liverpool derby mot Everton. Två tuffa matcher och jag har på tre år ännu inte sett  oss slå Leksand så 1.55 på oddset  är högt.

Igår var et Robinson, 2½ men, en halv  film (började titta 02.30  så jag blev trött..)och Brynäs som såklart  spelade oavgjort.. Sen vann  de efter sudden men det är för lite 3 poängare  för att det  ska bli bra.

Nästa fredag är det tandläkarbesök OCH julfest på jobbet. Det är också en kul planering. Ett kul tema  för en julfest:

"Borra ett hål, ät julgodis"

"Nu är det  hål  här i din tand, trollen har kommit....."

jag vet inte.. jag är skeptisk. Till hela tandläkargrejen, till tandgrejen. Det kostar också.. Det räcker att de andas på dig så är du skyldig 500 spänn. Jaja..

Jag är stolt över att inte ha nån koll på vad  New moon är eller vad Twillight innebär, mer är  nåt vampyrskräp.

Hur kan alla som inte  nånsin har brytt sig om sånt plötsligt älska allt som har med det där att  göra?
Efter att läst bloggar så har massor att göra med en killes mage och det är  ju lite fånigt. Men påverkar en mage en hel värld och är det bara tjejer som ser på det här speklatlet?

Det är dascinerande  när man läser om 24 åriga tjejer som vill giftasig  med en  kille man  har sett på en  bioduk. Men det har alltid varit så. Man svimmade när man såg  The Beatles, man skriker sönder folks öron om Johan Palm  visar  sig.  Man bär sig åt  på ett sätt  som inte är riktigt sunt. Vad är det som skapar en sån hysteri och påverkas tjejer mer än killar? Jag tror inte det men jag tror att killar visar det på annorlunda sätt. Vi är inte kända för att svimma  när någon snygg, känd tjej vi beundrar visar sig på en bioduk.

Nu kommer  jag inte på ett enda exempel på en sådan person eller på hur vi beter oss men det är säkert lika okontrollererat som alla dessa tjejer vars bloggar jag läst med kommentarer som är  lustigare än  den roligaste film.

Frågan är varför vi  gör som vi gör. För så märkvärdig kan inte filmen vara och så snygg är han ju inte (jag har sett bilder). Att  kalla det vampyrskräp är också orättvist eftersom  jag inte sett det så det tar jag tillbaka men jag är inte intresserad  av vampyrer. Och det är inte grejen. Jag gillar att inte dras med i något jag har kontroll över. Grupptryck. Finns det någon  som utbildar sig  till psykolog som  läser  här som  kan svara på varför  vi beter sig som vi gör så vore det kul :).


3-5 borta mot Almtuna. Tråkigt . Man är inte van  vid att förlora riktigt i denna serien i år som  tidigare år.  7a nu.
Bara att  kämpa  vidare.