Efter 4 matcher och sist i tabellen utan vinst begav min bror och jag mig till ishallen för att se matchen mot Almtuna som bara förlorat 1 match. Med ynka 10 min  kvar leder vi med 1-0 när det blir virrigt i försvaret och efter  två idioträddningar så kommer ändå 1-1 . Så tungt. Ska man aldrig få vinna?

En kort stund därefter lyckas vi göra 2-1 och 3-1 i öppet mål och jag har äntligen fått vinna en hockeymatch igen :). Det var otroligt viktigt.
För ett par år sedan började jag springa på en äldre man när jag var ute med Owen. En glad, trevlig, pigg pensionär. En dag frågade han mig hur gammal jag trodde han var. Eftersom han gick sina promenader och såg pigg o glad ut så tänkte jag 65-70 och drog till med 70.

- Jag är 89, säger han då...
Helt otroligt :)!

Nu hade jag inte sett honom på ett halvår  och tänkte att det kan ju gå fort så han kanske inte lever längre. Men idag, ute med Owen så ropar någon på mig.

- Åh vad roligt att se dig, säger han. Jag har gått och tänkt var du kan vara. Tänkte att du kanske blivit dålig...

HAN tänker att jag blivit sjuk :). Visst är det underbart?

Han hade fyllt 90 nu och nu gick han runt med stavar. Han berättade en kort historia om sitt liv, frågade  hur det var med mitt huvud och Owens problem och om Elfsborg. En helt fantastisk man.

Så vill jag vara när jag blir gammal... hm.. äldre...
Liverpool var dåliga i och föll med 0-2 i Championsligan mot Fiorentina ( pizzan var enda höjpunkten) och Brynäs förlorade igen hemma, nu med 1-2 mot Frölunda.

Brynäs ligger näst sist, Borås spelar imorgon, de ligger sist..
Liverpool och Elfsborg har underpresterat.

Det går så tungt.... Vill inte ligga i botten. Imorgon måste Borås vinna men varför skulle de göra det. Jag kan inte se några tendenser  till seger. Ahhh, påfestande att vara supporter när det går dåligt.

Kan man inte få ett break nånstans...??