Johan  Larsson, 19, fortsäötter sin makalasa debut och gjorde sitt 4:e mål på 9 matcher:

 
Bild från Expressen.

Sammarbete i Elfsborg, Denni Avdic vilseleder målvakten genom ett komiskt grodhopp och Johan Larsson  kan slå in 1-0. :)

Det blev 1-0 och upp till tredje platsen i tabellen.

Sedan , efter segern, blev det fredag, kanske inte helt överraskande eftersom det var torsdag igår men det gör ju inget med fredag.  Det är Election-castle idag , som engelsmännen kallar Valborg.

Det ska tändas brasar och dylikt. Jag nöjer mig med att tända på tjejer och att resten kan ta sig i brasan. Dessutom eldade jag på Elfsborg igår. Där är min Valborg :).
Ensam på jobbet och utan för  är det dans och musikuppvisning på HÖG nivå. Alltifrån Michael Jacksondans till samba. Så man kan digga på som fan i sin ensamhet!

Nu blev det Grease :)Snart match!

Idag är det fotboll, Elfsborg mot Brommapojkarna. Det innebär att det regnar.

90 procent av gångernas det är fotboll här så regnar det. Det spelar ingen roll om det varit sol i en vecka innan match. Just matchdagen regnar det. Nästa dag och en vecka framöver är det sol.

Detta beror väl mest på att man ska frysa så mycket som det går och bli så blöt som möljigt  på promenaden mellan arenan och bil.

Att få vara på en match i skinande sol är överskattat, anser uppenbarligen the gods of weather.
Så vaknar man  och det är sol så vet man- idag är det ingen fotboll. OM  inte, vilket har hänt, det ytterst varma och soliga vädret framåt eftermiddagen mirakulöst övergår till monsunregn.

Ska bli intressant att se om vi kan ta 2 segrar i rad, det har vi inte gjort än i år.En vanlig syn för fotbollstittare här.Denna dag var det garanterat ingen fotboll.