Han har hållit mig vaken i natt och hans mage är inte bra så jag är hemma med honom idag. Det blir bättre under dagen med all säkerhet men nu r det bättre jag tar hand om honom än att jag jobbar. Måste dessutom torka upp då och då för han spyr upp ibland.

Annars så har jag fortfarande inte fått någon ny topplista på Spotify, vilket är lite störande.

Vädret är väldigt fint och jag blir sugen att gå och prata med någon på långa promenader i vackert höstväder ;).

Hur mår jag själv då?

Jo, det är rätt kul för jag skulle kunna må precis hur som helst och ni hade inte en aning. Min blogg har den senaste tiden mest handlat om humor. Jag har flyttat fokuset från det personliga till opersonliga saker. Det är ett bra sätt när man vill hålla upp en fasad. Det  är som med media. Står det inte i tidningen så har det inte hänt.

Så det är fascinerande att man egentligen kan lura vem som helst att man är på otroligt bra humör genom att dag  ut och dag in sätta upp en massa humorinslag.

Jag mår bra  så det handlade inte om det men det är verkligen spännande hur man kan manipulera folk ganska enkelt och få dem att tro en sak utan att ljuga.


Sjuk och deppad vovve:


Minnen samlas och dansar omkring
gör runt hjärtat en liten ring
platser, dofter och musik
Minnen skapar en bild så unik

Då, nu och sen
Allt kommer igen
minnen blir till en längtans tid
framtiden din inre frid

Om du lever sen och minns det som var
Vad är då egentligen kvar
Lilla, söta vackra du
Glöm inte bort här och nuIdag ska jag få massage igen. Det ska bli njutbart och jag ser fram emot det något oerhört. Min onda lilla kropp behöver varma små händer över den.

Det var kul häromdagen då jag pratade med den i tidigare inlägg nämda 18-åriga blondinen (som fortfarande efter flera veckor som blond är blond!!!). Hon sa att när hon pluggat klart, inom några år så får jag komma till henne och få massage på ett proffsionellt sätt. Det lät ju inte fel. Fram till dess gör hon väl bara oproffsionell massage..

Idag blir det dock en annan tjej som får ta hand om mig.

Inatt drömde jag en såndär lång dröm igen, men den var mysig och en speciell flicka var med och förhöjde stämningen avsevärt. Men nu ska jag sluta dagdrömma och fortsätta jobba.