Borås förlorade med 2-3 i Västerås. 
Här har det snöat igen, ska det vara meningen  att det ska vara så? Jag är skeptisk. Jaja, nu börjar miin månad i alla fall. Om det kan påverka min huvudvärk på nåt sätt. Det har inte gjort det de tidigare 4 åren  men man vet ju aldrig.

Nu ska jag bädda ner mig och sätta på en Johan Falk-film :)

Pokerfonden 31/1 -2010:

Tidugare resultat : + 1 464 kr
Dagens resultat: + 463 kr
Sammanlagt resultat: + 1 927 kr

Nästan 2 000 på en månad känns riktigt bra.

Natti!

Dagen är på väg och jag har hunnit med en del oviktiga saker och några andra saker.  Näsblodet är borta, Owen har varit ute, jag har sett slutet på tennisfinalen i Australien. Jag har sett ett avsnitt av Big Bang Theory, jag har spelat ett antal pokerturneringar och vunnit de tre senaste. I en av dem var det tre startande och bara vinnaren fick pengar. Det började med att de andra två efter ett tag  gick upp mot varandra. En åkte ur o den andre  tog då ett klar ledning över mig. Den ökade han till jag bara hade 500 marker kvar, han hade 4 500.

Då får jag  Dam och 8 och på bordet kommer: Dam, 9, 5.

Eftersom jag inte har mycket kvar satsar jag allt, all-in.

Han säger kaxigt: you loose
och vänder upp två damer..

Haha, godnatt.
Nästa kort är en knekt och sista kortet en 10a. Jag får stege, helt osannolikt och dessutom ett antal mindre vackra ord i ansiktet. Jag kommer upp i 1000 marker och sedan vänder jag och vinner och få då ännu mer onämnbara ord i ansiktet.  Inte för att jag inte förstår honom för  det hade varit knäckande men spelar man så vet man ju att sånt händer.

Min pokerkassa ökar och då även mitt sparkonto :).

Jag har också hunnit duscha, sen ska jag se på Arsenal -Man U. Det tar emot  för en Liverpoolsuporter att behöva se en sån match men det ingår liksom i grejen att vara sportintresserad så jag får offra mig. Borås spelar  i Västerås och den går på tv men jaghar inte kanalen och jag tänker inte betala 79 kr för att beställa hem den på datorn. Förlorar de så  har jag sparat pengarna och vinnerde  så är det tack vare mig som var klantig nog att inte se den :). Man får inte va dum!

Ska också hinna med Johan Falk ikväll, tänkte jag :).

Hade Owen hur jävla kallt det var ute idag hade detta aldrig hänt:

 - Där uppe hänger kopplet, kom igen nu då för fan...

 - Men trä det över huvudet på mig innan jag  sätter mig i ytterdörren....