Efter jobbet ska jag träffa en tjej och gå en promenad i det underbara vädret. En perfekt sommarsyssellsättning som lär hända fler gånger. Jag har gått många promenader i mina dagar :). Med det bästa av sällskap så kan det ju inte bli bättre.

Annars så har dagen gått rätt bra. magen är lite sisådär - men det var den igår också och det var en bra dag så den får vara som den vill.

På jobbet har det flytit på rätt bra.  Vad som händer resten av dagen får vi väl se. Efter promenaden sträcker sig inte planerna så långt. Promenaden sträcker sig nog längre :).Kanske en tur i en av våra parker?

Känsla av  att inte förstå att klockan ringer är fascinerande. man bara robotmässigt slänger ut armen oh så tystnar det. Ibland är det i drömmen det ringer, ibland har man ingen aning aom att det ens har ringt. På tredje försöket idag kom jag upp och var såpass medvetande att jag fattade vad det var.

Varför är det så? Vad är det som gör att  man vill sova som mest när man inte får? Mn är inte trött på kvällen och man vill inte  gå upp på morgonen.. Well, am I five years old?????

Märkligt är det  i alla fall.. Nu gör jag lunch,  och snart  bär det av till jobbet :) - äntligen.. Jävla helg ;).

Det har varit den perfekta dagen, känns det som.

Film: Knowing  med Cagen.Som var helt okej :). Till och med bra.

En god, god måltid med ris med en liten sås av kantarellsmak och cocacola och curry. Till detta chorizo. Fantastiskt gott.

Sedan också bara mys och lite bokläsning.

Ikväll blir det Wallander och ArvetInnan vi faller i säng med slutna ögon och drömmer oss ända till jobbet imorgon :)