...innan transferfönstret i England stänger. Fernando Torres, vår hjälte... är klar för Chelsea - den värsta klubb som finns. Det känns som att bli sparkad on the balls, att bli dumpad.. helt tomt och man känner sig så lurad.

Men Liverpool har värvat en av Uruguays bästa spelare i Vm + Englands nya stjärnskott såvi klaraross säkert bra. Men Torres var ju vår. Han var t o m  Liverpoolsupporter. Men jag har lärt mig att ord är ingenting värt för vissa människor och det är som det är. Jag kommer aldrig mer se Chelsea spela. Det  bisarra är att Chelseasnästa match är ... mot Liverpool... Fy fan.

Jag har hällt i mig öl.. inte för Torres skull utan för at jag var törstig. Skulle inte ha gjort..jag svepte ett glas men sen märkte jag att jag är inte så jävla förtjust i öl längre. Ensam är det helt meningslöst. Ute på en pub är det gott med ett vackert sällskap :).

Men inte hemma ensam för att den stått ensam i kylskåpet för länge och väntat... Så jag använde mig av alkoholmissnruk och hällde ut resten i slasken ...

Hm, förrförra gången jag drack 1 st öl var jag bakfull halva dagen därpå.....

Här är förrsten senaste pokerkurvan:Resultat: + 488 dollar = 3172 kr ( med en kurs på 6.5, tror egentligen den är högre nu).

Lägsta resultat i år = 0 dollar
Högsta  resultat i å =  488 dollar

Jag är skitnöjd.


Jag har skrivit en dikt  som kommer imorgon. Om min favortflicka. :)
Som ni vet har jagnumera en massa sex, vilket har ökat markant senaste året. ;)  Idag fick jag svaret på varför jag har det.
I Metro stod det:

"Facebook leder till sex snabbare".

Jag skaffade ju Facebook i våras. Inte för att jag är inne där någonting men jag har Facebook. Pang, sa det och vips blev det massa sex. Fan va bra, jag som undrat över vad som egentligen hände. Hade jag vetat det hade jag ju skaffat Facebook för 20 år sedan :).

 =
Orup gör korta bitar av andras låtar med dem sittandes i publiken - och det är väldigt bra och uppskattat av artisterna: