Fotboll, handboll, pingis, tennis, skytte, tyngdlyftning, basket,hästar,segling,boxning,beachvolley, badminton, volleyboll, simning, gymnastik, cykel, rodd är vad jag sett hittills. När man kommer på sig att kunna namnen på litauska basketspelare eller  vet vem expertkommentatorn i gymnastik är för att man känner igen henns röst, då förstår man att sport är nog ett intresse man har...
 
Tyvärr är smärtan något jag verkligen har och det har förstört OS än så länge.
 
Uppe 9, ut med Owen, äter , sen tv till klockan 00-01 ca. Däremellan hinner Owen gå ut igen och jag gör mat och äter ..plus att jag tränar framför tvn med mina övningar. Uppenbarligen till ingen nytta.
 
Detta är första gången sen i fredags som datorn är på.
Jag hatar verkigen att ha ont

Jag hade 3-4 dagar där det faktiskt var okej, ryggvärken var inte såhemskt men tillräclig för att huvudvärken inte      skulle infinna sig.Visst,jag la märketilldet och kände mig riktigt glad och avslappnad, men man lägger mycket mer märke tillnär smärtan kommer tillbaka än närden försvinner.Hur mycket man än försöker uppskatta när den är borta.
 
Jag har inte tränat så här mycket på många år
 
Det kan vara en bidragande orsak tillvärken nu, att jag dessutomtränar och har träningsvärk.  Men jag gör alla tänkbara övingar jag samlat påmig under åren och som jag fortfarande minns.Plus att jag gör massa styrkeövningar somkan tänkas stärka ryggen. Egentligen är jag jävligt nögd med mig själv fast det hjälper inte när jag har så ont.
 
Jag tycker inte längre att poker är roligt

Det tar för lång tid och varför ska jag spela i 45 minuter för att vinna 70 kr. Det känns helt meningslöst. När jag förlorar beror det för ofta påatt andra är idioter .Då blir jag bara arg och med mina spelproblem i bagaget  riskerar det att föras över tillcasinospel där allt förloras.
 
De problemen är inte helt borta

För jag kan fortfarande komma påmig att göra korkade saker, dock inget längre som riskerar att få den lilla ekonmin jag har i obalans.Men tillräckligt för att jag ska tänka att "nu gjorde jag sådär igen, idiot". Det stör mig. I och med att pokern nu inte längre  känns rolig kommer pengar tänkta för pokerspel nu ramla ner i sparkontot istället och jag kan under tiden försöka växa upp.
 
Jag gillar inte att Elfsborg spelar under OS

Vad äret för jävla planering? De som anordnar OS vet välmycket väl att Elfsborg spelar? Hur svårt är det att ta OS uppehåll i några timmar då?
 
Jag gillar Elfsborgramsam om Niklas Hult
 
"Niklas Hult springer som en galning, Usain Bolt hänger inte med"
 
 Niklas Hult, extremt snabb
 
Jag gillar inte om det är värken som får mig att inte tycka saker är roliga längre

Jag har inte analyserat varför vissa saker inte längre känns roliga men nånstans därinne så förstår jag att hur mycket jag än kämpar såtröttar värker ut mig och sätter ner mitt humör. Jag gillar det inte. Fröken H brukar säga att "Det spelar ingen roll om du  inte orkar prata med mig  på ett tag, eller att du är i din egen värld för det förändrar ingenting. Jag finns här, vi finns här när du kommer tillbaka och mår bättre". Det är såklart jätteskönt att höra men tänk om jag faktiskt bara blir sämre och sämre?
 
Det är sånt som alla överpositiva människor bara viftar bort, jag  gör mitt absolut bästa föratt vara en av de som viftar bort det, för det hjälper mig inte ett skit att tänka så. Men i ett ständigt liv i extrem värk är det svårt att inte blir galen, förtvivlad och orolig emellanåt.
 
Owens hjärta har det tufft i värmen
 
Det räcker att han kommer ut i solen så flämtar han direkt nu.Det har han aldrig gort innan och det är egentligen det första synliga beviset på att hans hjärta är sämre. Han börjar dessutomerkligen både se och höra dåligt men han är fortfarande glad.
 
Vem av er kommer hit och lagar mat åt mig under OS?

Sändningarna börjar 10 och håller på till 0. Det finns liksom ingen tid för matlagning. Hur tänkte de där? För 12 år sen, kanske 16. Köpte jag smörgåstårta för 12 pers och åt i tre dagar under OS. Sen var jag lite trött på det...
 
 
 
Några dagar så har ryggen varit bättre men just idag är det lite sämre igen.Men det är väl bara att kämpa på. Nu börjar ju OS så...det kanske lättar upp värkenJag är väldigt glad för de dagarna som varit i alla fall.
 
Veckans spotifylistor:
 
Artistlistan

1.Melissa Horn (1,3,3,3,-)
2.Blackmore's Night (2,1,2,4,10)
3.Mike Oldfield (-,-,-,-,-)
4.Johnossi (4,4,4,2,2)
5.Robyn (5,-,-,-,-)
6.Orup (-,-,12,7,9)
7.Jamie Meyer ( -,-,-,-,-)
8.Cascada (3,2,1,1,1)
9.Fran Lucci (-,-,-,-,-)
10.Gwen Stefani (-,-,-,-,-)
12.Brad Paisley (-,-,-,-,-)
13.Ellie Goulding (6,5,-,-,-)
14.Joshua Kadison (-,-,-,-,-)
Låtlistan

1.Melissa Horn – New York (17,8,18,11,-)
20.Johnossi – Bed on Fire (11,-,-,-,-)