Fortfarande hostig, snuvig och hes  men idag var jag på jobbet. En del sa att det var skönt jag var tillbaka för de var oroliga. En del sa  inget, en del mailade. En tjej hämtade tårta åt mig!
Annars satt jag mest med musik i öronen och sparade rösten. Fröken J  gjorde min dag när hon bjöd på må-bättre choklad i massor. Dessutom skrev hon massa kul saker. Även om vi sitter precis brevid varandra så är det ofta vi skriver när jag inte mår bra.  Hon får mig alltid på bättre humör. Hon tyckte det var  bra att jag var tillbaka så hon hade nån att dela sina roliga skämt med. Jag är den enda som förstår henne.. Haha.
 
Nu hoppas jag att  jag mår bättre i helgen så jag kan börja träna mot ryggsmärtan igen. Just den typ av träning har legat en bit längre ner ett tag. 
 
Värmande händer mot en frusen panna
Orden hon säger blir aldrig så sanna
Något som biter och greppar tag 
Orden hon säger bär jag med mig i ett etui var dag 
 
Varm, varm panna mot frusna händer
hennes ord är tankarna hon sänder
Tankar som inte hinner ord att bli
de sparar jag i ett eget tankfack i mitt etui
 
Fortfarande dålig, inte ännu feberfri. Ibland något lite  piggare - som igår när jag gick genom hela stan o tillbaka för att få en liten, lätt huvudmassage ( massage är inte helt bra vid feber så den varianten blev det). Det blev en 2 timmars promenad.
 
Ibland skitdålig som oftast på nätterna, då jag hostar ihjäl mig och sover inget alls.
Fortfarande snuvig,hostig och feber medan magen är bättre igen.Huvudet lite bättre medan ryggen är lite sämre. Summa sumarum = fortfarande rätt kass. ( Ska jag dock bara vara hemma för att jag är kass lär några hävda att jag aldrig kommer hemifrån)
 
Varit hemma sen i fredags då jag ännu orkade träna i 2  timmar. I lördags var jag helt borta, nästan likaså i söndags och jag missade Elfsborgmatch och var knappt i form  för att se den på tv. Snabbspolade igenom den.
 
I månadags ute 1½ timme  för att handla. Fick köpt honung, hostmedicin (som suger), halstabletter, huvuvärkstaletter, juice, cacao t e x. Sen inte mycker mer action.
 
Igår fick jag japanska hälsodroppar  som jag använder  både in och utvärtes.
 
Men mår jag bättre ? Jag vet verkigen inte. Det är inte viktigt . Det som är viktigt är att jag inte mår bra och när jag mår bra då är det viktigt.
 
Nån undrade hur jag ser på det här livet och svaret är väl ungefär såhär:
 
Jag går inte direkt igenom livet de senaste åren i en nöjespark. Jag vet att jag kommer gå en bit, sen kommer jag bli nersparkad (antingen av huvudvärk, ryggvärk, eller massa annat tjafs). Jag kan inte göra så mycket annat än att skratta åt det, kravla mig upp, borsta av knäna och gå vidare tills jag blir nersparkad igen. Och så göra om samma sak om om igen till nån slutar sparka ner mig eller jag är framme vid målet. No big deal, man gör det som måste göras och försker gnälla så lite som möljigt.
 
Joshua Kadison hittar vinklar åt mig att se saker:
 
"He tells her, I wanna paint you naked on a big brass bed
With bright orange poppies all around your head
And she says, "Crazy old man, I'm not young anymore""
But that's all right", he whispers, I've never painted before"
 
Jag är är förkyld väligt sällan och jag är nästan aldrig hemma för en förkylning. Jag har framför allt aldrig missat två idrottsevenemang i rad pga sjukdom, men idag blir det ingen hockey för mig heller. Så att jag såhär dålig nu
(hemma i 5 dagar och förkyld  i snart 14) beror som sagt mer på kroppens kamp mot all annan skit plus influensa än bara en liten sketen influensa. 
 
Men man har i alla fal ett spännande liv :). Man vet aldrig varifrån attacken kommer.
 
Jag vet inte hur mycket musik jag lyssnat på sista veckan men det har kommit nya listor: Men jag säger som Claes Eriksson: Det görs alldeles för mycket musik och här är en låt till , fy fan! 
 
 
Artistlistan

1.P!nk (4,3,11,3,1)
2.Lady Gaga (1,1,-,-,-)
3.Blackmore's Night (10,2,1,1,2)
4.Therapy? (2,-,-,-,-)
5.Billy Currington (11,-,-,-,-)
6.Moa Lignell (5,9,2,9,-)
8.Cascada (14,4,4,7,10)
9.Johnossi (6,6,5,8,12)
10.Joshua Kadison (3,7,10,5,5)
 
Låtlistan
3.Therapy? – Diane (2,-,-,-,-)
10.P!nk – Good Old Days (-,-,-,-,-)
16.P!nk – Run (-,-,-,-,-)
 
Nu...  dricka och  vila.
Jag trodde jag hade haft alla upplevelse rmed smärta och illamående de senaste åren men idag fick jag vara med om något jag inte upplevt sen liten pojk.
 
Jag spydde. Jag har varit spyfri sen 1980 eller nåt,  som Ted Mosby hade sagt
 
 
Varför jag spydde är ointressant egentligen och jag har ingen aning men uppenbarligen är min kropp i en väligt protesterande fas. Det är säkert inget farligt men det oroar lite. 
Jag har hela tiden hävdat att kroppen snart inte orkar kämpa längre. Jag har sen 1980 tagit mig igenom ett par bakfullheter, doch inte 1980 när jag var 8, jag har haft jobbiga magsjukor, ätit horribel pyttipanna, men aldrig spytt.
 
Förrän idag. Av vad? Feber? Ryggvärk? Hosta? Huvudvärk? Näsblod? Överträning?
Nej, förmodligen för att kroppen efter 7 år av kamp säger "Time out".
 
Jag mår riktigt dåligt -and are no longer vomit-free since the eightees.. Life sucks. :)