Kapitel 2

Den här boken suger pärongpung, tänkte han. Han hatade verkligen dåliga böcker. Han suckade och slutade skriva på sin roman.

Det händer ju fan inget, tänkte han.  Jävligt lätt för alla författare som skriver om Wallander och Beck och fan o hans mormor. Det är ju bara att ringa Gunvald Larsson o be honom berätta om senaste fallet. Jag måste ju komma på allt själv!

Livet var orättvist och han hade nog fortfarande lite ont i tånageln. Det störde honom väldigt i sin arbetsiver. Författare?  Det är ett jävla skityrke. Hur lata är människor? De får välkomma på sin egen berättelse om de vill läsa nåt spännande.

När Freddie var ung hade han skapat sin egen kriminalhistoria bara för att få läsa det han ville. Så gör en riktigt cool kille som tjejerna vill ha. Han hade snattat porrtidningar… Det är att vara arbetsam och uppfinningsrik!

.Nej, detta går inte, tänkte han.. Ingenting blir bra..boken suger,  bageln gör ont och mitt liv är i oordning.

Bageln, tänkte han..”Bageln gör ont”. Det kan bli nån sorts kokbok.nä..vafan.

Hans tankar var inte med honom och han hade en riktigt dålig dag.

Kapitel 3

Där var hon! Hon var ljuvligt vacker med långt mörkt hår och såg ut som en prinsessa.  Förmodligen Sydamerikanska. Han var ju inte säker men han hade ju pluggat goeografie eller hur det stavades. Fan, att det ska vara så noga!  Och Religion. Stavades Religion med stor bokstav? Om det är först i en mening  va? Religion är väl livets första och största mening så då måste det ju vara stor bokstav.

Stavningskontrollen borde vara påsatt. Hur gör man?  Freddie ringde Linnea och frågade om hon kunde vara stavningskontroll.

-          Men vi måste ligga med varandra först för den ska vara påsatt, sa han.

Hon la på luren.

Portugal, tänkte han. Det ligger i Sydamerika. Han visste det för Shakira var därifrån, hon hade gjort den där låten Hit me baby - one more time. Fan, sån tur att jag vet så mycket. Det har man mycket hjälp av och det går hem hos the ladies, tänkte han.

Vad pratar man i Portugal då? Spanska säkert. Eller ängelska. Hon liknar ju en ängel. Har de spegelväggar i Portugal? Och vad heter det på ängelska?

Have you spiegelväggs  in ..

Han kunde inte vad Portugal hette. Fan också…Alltid skiter det sig.

Kommentera

Publiceras ej