På en bänk vid vattnet i Smögen
sitter en kille som verkar vara en trög en
Flaskpost har inte funnits sen de gamla grekernas tid 
säger mannen här bredvid 
Men det tror jag inte på 
jag vet att jag brevet kommer få
Brevet som  bevisar att jag inte galen är 
som varje dag väntar på bänken här
 
 
Han undrar om han är galen och vill få det bekräftat att så inte är fallet, så han väntar varje dag på ett brev i en flaska som berättar för honom att han inte är galen.
Hela hans tankesätt är helt baklänges,men det förstår han inte. Det bästa sättet att bevisa att han inte är galen är att inte sitta varje dag och vänta på något som aldrig kommer hända.
 
Kommer det ett brev, är  inte det då bevis på att verkligen blivit galen?
Jag la mig 22.30 igår, rätt peppad över att jobba idag. Trots att det gjorde ont rätt mycket överallt.
 
Nästa sak jag minns är att jag är i ett stort sällskap och att jag försöker förklara för dem att min flickvän är Maria Sharapova, världsstjärna och vid 2 olika tillfällen också världsetta i tennis:
 
 
 
 
De köpte väl inte det helt. Till slut dök hon i alla fall upp men tyvärr bara för att några stunder senare göra slut med mig och vi gick och hade ett allvarligt samtal där hon förklarade att vi hade haft ett sk Puh, puh-förhållande
(fast hon pratade engelska). 
Det stod för:
 
Puh, vad jobbigt det varit för henne att få mig att ligga med henne OCH
Puh, för att : Puh, äntligen kom hon ut ur förhållandet.
 
Jag var brokenhearted och vid en stor utomusfest senare sprang jag runt och letade efter henne men det framkom att hon funnit nån annan stjärna i stället. Helt förtvivlad frågade jag en kille om han ville dansa istället och det ville han men på väg till dansstället försvann han i mängden och jag stod helt ensam kvar. Allt var väligt konstigt.
 
Sedan tittade jag upp och klockan var 10.40. Jag hade sovit 12 timmar igen, hade missat klockan, hade jätteont och var fortfarande totalt borta och utmattad. Känns just nu som jag söndras itu av all trötthet. Det slutar liksom inte. Jo, det gör mig orolig. Fast jag försöker se varje dag som unik.
 
MEN, jag träffade Maria Sharapova och även om jag inte släppt till alltför ofta (där får man för att försöka vara en gentleman) så hade vi tydligen sex, tyvärr då tydligen före jag började drömma - men ändå.
 
.
 
 
Det är kanske inte den värsta värken jag haft men den är tillräcklig för att vara extremt jobbig. Däremot är jag så otroligt trött att värken och tröttheten gör det väldigt svårt för mig  just nu.
 
Jag sliter som ett djur men tiden efter semestern har inte börjat särskilt bra. Det är nog lite tyngre än jag erkänner för framför allt andra en även för mig själv.
 
Så idag är jag hemma för andra gången denna vecka. Även om måndagen berodde på Owen. 
Jag orkade inte kämpa idag och då tog jag beslutet att för mig var det bästa att vara hemma.
 
På jobbet har S varit borta några dagar. NG är på kurs hela veckan. De sakerna märks när man inte är i toppform -eller som nu - inte i någon form alls.
 
Jag har dock fått mail från Nothing else matters i veckan. Det gav leende på läpparna.
Dessutom hörde en sångfågel av sig vilket alltid får mig fascinerad och glad.
 
Nu behöver jag vila!