Mitt arbete går just nu ut påatt knappa in massa siffror i datorn dagarna i ända. För en kroppmed massa värk i är inte det den ultimata arbetsuppgiften men så blir det nu några veckor till. Idag har axlar gjort mest ont men det har nästan varit överkomligt. Min smärtgräns har blivit rätt hög.
 
Akupunktur idag  oh vifortsätter med ennågot försiktigare approachmed nålhantering efter huvudvärken på det stora hela är något bättre ett tag.
 
Vad som inte var något bättre var veckans frågesport. Med ämnen som
 
-Historia
-Platser i Sverige
-Geografi (där man kan tycka att platser i Sverige borde ingå - men icke)
 
så fanns det ändå hopp för jag gillar verkligen geografi och jag är väldigt bra på vissa saker inom det ämnet. Historia däremot var på förhand redan given förlust.
 
Men det bara small till : 1-2 , 5-8, 4-6
Innebar 0-3 i arslet och ännu en veckoförlust.
Jag kan inte göra något åt Fröken H.s kunskap men jag måste bli bättre.
 
Jag får trösta mig med detta IQ-testresultat jag nyss gjorde:
 

Resultat

Din IQ beräknas vara

 

122


Detta motsvarar 93:e percentilen, dvs 93% av befolkningen har en IQ mindre än 122.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Även om just denna prestation placerar dig en bit under avskärningen finns det en skaplig möjlighet att du ändå skulle kunna kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig till det övervakade antagningstestet för att få veta säkert!

 
Det känns i alla fall bra för självförtroendet!
 
Jag har mycket på jobbet just nu så när jag vaknade imorse med extra huvudvärk så var det inte läge att vara hemma. Vad värre var så var det inte heller läge att komma upp ur sängen.
 
Jag fick göra en kompromiss med mig själv.Att försöka sova bort det någon timme till. Det gick inte. Så efter frukost och tre tabletter vardet bara att försöka ge sig ut. Förmiddagen var jobbigoh jag fick verkligen fokusera på inget annat än att jobba så fort jag kunde för att få bort värken. Jag lyckades jobba klart det jag behövde och någonstans långsamt lurade jag bort värken. Eftermiddagen bestod istället av en enorm trötthet i och med all kraftig värkkamp och fokusering. Så nu är jag hemma och jag vet inte riktigt  var ag hittade kraften att ta mig igenom dagen eller gå den 30 min långa promenaden hem. Ibland tycker jag att jag gör saker som ingen vet hur svåra de är.
Artistlistan
 
1.Blogbusters (3,-,-,-,-)
2.Lady Gaga (4,4,5,5,2)
3.Fred Johanson (-,-,-,-,-)
4.ItaloBrothers (1,18,19,-,-)
5.Johnossi (6,-,-,-,14)
6.Markus Krunegård (-,-,-,-,-)
7.Petra Marklund (7,10,-,10,5)
8.Joshua Kadison (8,7,-,11,4)
9.Sinead O’Connor (-,-,-,-,-)
10.Miss Li (5,5,1,2,15)
11.Amanda Jenssen (12,3,3,1,1)
12.Metallica (13,11,10,7,11)
13.P!nk (2,-,-9,-)
14.Orup (-,16,16,7,-)
15.Dixie Chicks (-,-,-,-,-)
 
En gammal favorit i Fred Johansson och en artist jag dissat (Krunegård) men som såklart Fröken H rekommenderade och fick mig att inse att jag hade fel, plus lite Dixie Chicks gör entre på listan.
 
Låtlistan
 
 
9 nya på låtlistan och har Johnossi kommit med en ny låt lär den bli farlig.