Jag vaknade 5 och då var värken lite för jobbig men jag gick upp. Kom till jobbet vid 06.30 och var ensam till strax innan 7 då Fröken J kom. Eftersom hon sitter bredvid mig fick jag perfekt sällskap med mycket skratt. Jag jobbade på jättebra under dagen och fick gjort allt med nästan 4 timmar plus på flexen. Det kommer ju bara hopa sig med arbete nu framöver och jag tror detta var sista dagen jag är färdig med det som ska göras när jag går hem. Men det är roligt nu. Värken släppte något för att sedan plötsligt attackera mig kraftigt en period. Jag lyckades tänka bort den. I dagens tyska frågesport fick jag först 3 rätt men sen överraskade jag med 6 rätt :) och vann den omgången över Fröken J. I mitt  favoritämne "huvudstäder" hade jag 9 av 10 rätt. Missade Scheychellerna.  Det är skönt att på lunchen få tänka bort jobb och huvudvärk lite med frågesport.
Jag jobbade till 16 och nu är det Owen och jag :) som gäller.
--
Dessutom brukar vi samtala på svengelska så idag var det Electioncastle (Valborg) som gällde. Man har inte tråkigt med henne vid sidan om och med värken betyder det mycket.
--
Ledigt imorgon,vilket rent arbetsmässigt just nu är förkastligt, men för övrigt är det helt underbart. Jag ska iinte protestera och inte elda.. Det räcker att de sombrukar protestera är uppeldade.