Mästerskapen i friidrott i Rom har inte riktigt blivit vad vi hoppades på då Freddiehigh först anmälde sig i fel gren, dvs  stavhopp. Med hans höjdskräck var det ju redan döfött från början. När han sen omöjligen kunde få in sin långa stav genom svängdörrarna på flygplatsen såsket det sig ännu mer. Men det borde vara omöljigt för alla stavhoppare.
 
Men han var ju också anmäld i längdhopp. Han tog reda på om han fick kläder och material eller om han skulle ha egna. Vid svaret att det var egna som gällde så gjorde Freddie som han blev tillsagd.
 
Men  vet ni hur mycket sand väger? Han orkade inte sina väskor med sand som han packade ner till sandgropen och fick avanmäla sig
 
- Inte fan visste jag att man måste vara tyngdlyftare för att vara längdhoppare.
 
Nästa gren var 110 m häck men när han för arrangörerna drog ner byxorna o visade häcken för att tydligt visa vilken gren han skulle tävla i ( han kan inte italienska ju) så blev  han diskad.
 
Långa löpardistanser funkade inte heller för Freddiehigh har en tendens att bli yr när det går fort och runt så han haraldrig vågat testa med tanke på hur jävla snabb han är. Frågar chefen om nån sett honom för att ett jobb ska göras finns det ingen som försvinner lika fort.
 
Spjut vågar han inte testa då han blir rädd när saker sätts på sin spets.
 
Gång. Nja, riktigt så bråttom har han aldrig haft att man måste skynda sig skit mycket på ett långsamt sätt.
 
Tresteg. Han är ingen ko.Man behöver ha ko-ordination för att hoppa i rätt ordning.Dessutom dåligt minne som gör att han glömmer bort hur många steg han tagit och han kan dessutom inte räkna på italienska. Dessutom är ju fortfarande sanden kvar på flygplatsen.
 
Höjdhopp.Ja,det är jui nte så jävla högt, tänkte han och en madrass att landa på.  Felet var att när han väl landade i Madras så var han i Indien i en stad som inte ens längre heter Madras utan Chennai. Bara det gör honom så yr att ribba är det sista han tänker på.
 
Kulstötning är en lurendrejarsport. I vanliga fall är det kul att stöta på tjejer  men här är et feta amerikaner mest i närheten och inte alls en kul stötning.
 
Så vi får helt enkelt återkomma om det blir något deltagande här i Rom. Nu hör jag att man hittat Freddiehigh alldeles försupen i rom....