TV4.se

Orup i Så mycket bättre- andra sommaren

I sommar återvänder Orup till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Thomas ”Orup” Eriksson medverkade i femte säsongen av Så mycket bättre 2014 och några av hans mest älskade tolkningar var Carolas ”Främling” och Amanda Jenssens ”Magiker” (Illusionist). Genombrottet fick han 1987 med singeln ”Jag blir hellre jagad av vargar” och har med en mängd stora hits och hyllade album blivit en av våra stora popikoner och en indiefavorit. Artistnamnet Orup är taget efter smeknamnet han hade som barn. 

 

Så mycket bättre firar 10 år med en jubileumssäsong där ett gäng älskvärda artister kommer att återses på Gotland sommaren 2019. 
I programmets första avsnitt kommer Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup att vara med.

I höst kommer tittarna att återse ett gäng välkända artister i Så mycket bättre – andra sommaren då programmet firar 10 år med en jubileumssäsong! Petter, Magnus Uggla och Miss Li kommer vara på plats under alla program och i varje avsnitt gästas av ett gäng andra artister som alla varit med under tidigare säsonger.

- Det ska bli jätteskoj med årets upplägg av Så mycket bättre. Lite festivalkänsla faktiskt. Sveriges minsta och intimaste musikfestival blir storslagen TV till hösten, säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Antal dagar artisterna är på plats kommer variera och det kommer vara olika konstellationer av artister i de olika programmen. I premiärprogrammet kommer förutom Miss Li, Magnus Uggla och Petter även Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup att vara på plats för att tolka varandras låtar. Likt tidigare säsonger kommer artisterna tolka nya låtskatter under luncher och middagar men nytt för i år är att artisterna inte kommer ha varsin dag utan dagarna kommer vara uppbyggda på annat sätt.

Kommentera

Publiceras ej