På jobbet idag kom en tjej och bad om hjälp med en sak. Jag hjälpte henne såklart.
5 minuter senare kom jag på att  jag var tvungen att gå ut och köpa lunch. Jag gick till tjejejen och sa :

- Eftersom jag hjälpte dig innan så  tänkte jag att du kunde gå ut och handla min lunch.
- Nej, det är inte aktuellt. Det står inte i mina arbetsuppgifter.
- Det var ju jävligt underligt. Jag hjälper dig men tvärtom är det stopp. Jag ska säga till chefen när hon kommer tillbaka att hon sätter in det som dina arbetsuppgifter.

10 minuter senare komm chefen och jag säger som det är. Hon svarar:

- Nej, det kommer inte att ske. Däremot är idén inte dålig men det lutar väl mer åt att jag sätter in det som dina arbetsuppgifter och att du får köpa mat till alla oss.
- Äsch, det var inte så viktigt. Jag kan köpa min egen mat....

Jag har det inte lätt. På min förra sektion satt jag i killhörnet med 6 unga killar. Nu har jag 8 tjejer runt omkring mig innan man ser skumten av en kille. Jag har ett utsatt läge... att jag aldrig kan vara tyst hjälper mig inte heller.... :).
Tro det elle ej, men igår fick man uppleva en seger igen. Borås -Tingsryd 4-1. Det var ju inte igår. Det var skönt och välbehövligt.

Idag ska jag få massage, vilket jag längtar till. Min kropp behöver det nu.

I bloggvärlden har jag tappat över 60 % av mina läsare på tre dagar. Inte en aning om vad det beror på men fortsätterd en utvecklingen så är det snart ingen idé att blogga. Då kan jag ringa till de som läser och berätta...

Uppenbarligen var mitt nya hår bra. Eller nya och nya... mitt kortare hår. Jag var tydligen gullig. Så kan det vara. Det är precis vad en stor macho-kille vill  höra... jag, å andra sidan tycker gullig passar mycket bra!

Min andra match i allmänbildning är klar. Jag hade alla rätt igen och vann mot Glaset med 4-2 :).


Tabell:

 

Pl.MedlemsnamnOmgVOFRes.TidPo. 
1 Freddiehigh 2 2 0 0 8 1:15 4
2 Glaset 3 2 0 1 8 1:52 4
3 Elme 2 1 0 1 7 1:11 2
4 monar... 2 1 0 1 6 1:24 2
5 rumpkungen 1 1 0 0 3 0:26 2
6 Orca 2 0 0 2 6 0:45 0
7 swxmsa 1 0 0 1 0 1:30 0
  Palee99 1 0 0 1 0 1:30 0
Efter gårdagen som var en katastrof med enorm huvudvärk och jobb mellan 11.30-15.00 ( ibland undrar jag hur jag klarar av dagarna) men framåt kvällen blev det något bättre  och då fick jag besök, så är det idag onsdag bättre igen med bara vanlig värk.

Owen är så skön när jag har sådär ont att det är jobbigt att ha ögonen öppna. Han är mysig och lugn och tar hand om mig :).

Idag är det hockey igen och risk för ännu en förlust. Det får gärna vända men jag har inga förhoppningar alls.

På väg till jobbet idag hamnade jag bakom två  unga mammor och deras små döttrar. Vi kom till en tunnel och all världens orättvisor, alla sorger var borta. Jag har aldrig sett någon så oerhört lycklig över att få gå i en tunnel. De små tjejerna hoppade och studsade och skrattade av förväntan som sedan byttes till skrik och tjut för att få  uppleva ekot i tunneln.

Som sagt, tänk att få vara liten igen. :)

Jag har klippt mig också... lite otaktiskt, kan tyckasnu när det börjar blåsda och vara kallt ute att inte ha något hår men samtidigt var det nödvändigt då håret gick till rumpan.

Förra meningen innehöll ett par smärre överdrifter.. men klippt mig, det har jag.