Jag har fått mysa med Owen och sett  massa avsnitt av "How I met your mother". En serie uppe i nivå med  de bästa, har  jag märkt nu när  jag kollat det på allvar.

Dessutom har jag pratat  med en  kompis i telefon som jag inte pratat med på  två år nästan. Det var så  kul. Vi ska träffas inom kort, ännu roligare. Har  aldrig träffat  henne som mamma så det blir  kul :).

Nu är augusti slut och därmed tänkte jag att pokerfonden får gå i graven. Jag har bevisat för mig själv det  jag ville och det känns bra.

Nu ska jag sova för jag ska fanimej  till jobbet imorgon, om det så finns ryssar i helikoptrar eller sopbilar  som  skjuter sten mot  mitt huvud så ska jag up imorgn och  må bra. Annars  jä... ttedåligt.

Det är tufft nu och jag får verkligen kämpa. Idag måste  jag vara hemma med värk igen. Jag hoppas att jag snart  får ett  break och kan hitta energi igen. Det  blir så joggigt och tar så mycket ork när alla dagar är såhär, jag  får då ingen återhämtningspaus. Men, men... det vänder säkert snart och  gör det inte det får jag försöka hitta en reservknapp någonstans och tvinga mig  till jobbet och igenom dagarna ändå.

De  här dagarna, när jag  egentligen inte vill eller kan komma ur sängen, blir det  lite  jobbigt att  behöva  gå ut med Owen också. Oj, nu kommer  han.. va skrev jag? Jo, jag  att jag älskar att  gå ut med Owen. Alltid!
Med  kraftigt värk, i ösregn, i storm, med  badbyxor och i afrikas vilda djungel. ÄLSKAR DET!
Så, nu gick han..  nä, det kan vara  jobbigt för  man har så ont att  man inte  kan ta ett steg rakt och så måste  han ut. Men det är ju som det är, jag klagar inte. Eller  det  kanske  jag just gjorde? Nej, jag tror  nog  inte  jag klagade  utan bara beskrev. Nu, i vilket fall som helst, ska  vi göra den promenaden och  nu har jag inte så ont att jag känner att  jag inte kan gå rakt.
30/9-2009

Dagens insats: 1000 kr
Dagens vinst: 4 348 kr
Dagens resultat: +3 348 kr
Sammanlagt resultat: + 15 384 kr