Akupunktur, 4 nålar nu in i ryggen igen och ytterligare 2 övningar att göra. Jag kommer snart få ont av träningen....
Efter massagen igårgör det ont över hela ryggen idag eftersom hon fick ta i så hårt igår.
 
Annars, fickta adjö av M  somförsvinner påmamma ledighet och imorgon kommer då 2 st nya, 3 till om en månad. Jag är inte direkt i form för att engagera mig i nya människor så det får bli som det blir.
 
Förra gången jag gjorde det fick jag en galen allvetare på halsen MEN jag vann idag med 3-2 i frågesporten vilket innebar seger i veckan med 3-1.Hade Fröken H vinnit idag hade det blivit avgörande imorgon i Historia.... så ni fattar vilken tur att jag vann idag. Hade varit helt körd annars.
 
I och med veckans seger har jag vänt 1-3 till ledning 4-3 i veckotävlingarna. Det såg ingen komma, vare sig jag eller Fröken H.
 
Nästa vecka får jag då med all säkerhet börja i underläge efter måndagens historia.. Målet är att slå förra historiaomgångens 1 poäng...
 
Jag har nu 9 arbetsdagar i sträck, hade varit kul om det varit en indikation på hur jag mår istället för en indikation på hur jävla envis jag är. Men det får jag ingen kredit för.
 
Det finns egentligen inte så mycket att säga. Massage idag och jag hade en stor kula på ryggen av knutar .Just nu värker det rätt mycket. Vi får se om det blir bättre, i några dagar lär jag ha världens värk efter det hon gjorde, sa hon.
 
Det hade säkert kommit ifrån jobbet och mitt enformiga arbete inågra veckor och det tillsammans med whiplashen är ingen bra kombo så jag får nog byta jobb. Kanske är på tiden.  Fröken J:s namnskylt var borttagen idag, kändes konstig och på fredag sitter någon annan där. Dessutom försvinner M. på fredag i minst ett år. Men men, kan andra försvinna kanske värk också kan det.  
 
Jag  har i alla fall träningsförbud idag och imorgon är det dags för nåleri igen då akupunktören kommit hem från Borneo.
 
.
Jag, när jag besökte Borneo. Det var på den tiden jag var söt.
Det märks att vi inte är i riktig balans här hemma.Owen ramlade i trappan häromdagen och igår kissade han på golvet.
 
Jag har klarat mig från de båda sakerna oh jag har nu 7 raka arbetsdagar men denna veckans dagar har varit väldigt korta och jag är skittrött och är mest för mig själv. Att vara egostiskt för att må bättre gör att man  kan bli ensam uttråkad, det blir ett moment 22.
 
Det är lätt att känna sig otacksam när man inte orkar med saker. Fick frågan om jag ville hänga med ett gäng ut och äta imorgon för att en av de jag tycker mest om ska vara mammaledig ett år. Men inte ens det känner jag att jag klarar av. Festen i fredags, curling idag och bowling snart är alla saker jag gjort innan  men som jag nu inte alls orkar med. Bowling klarar jag inte av rent smärtmässigt heller. Jag är dessutom redan ute på hal is så curling behöver jag inte vara med på.
 
Det är skönt att vara hemma nu men det hade varit så underbart att få njuta av det och inte känna smärta. Det är som jag nämnde för Fröken J häromdagen att jag kommer faktiskt inte ihåg hur det känns att inte ha ont.